пʼятниця, 16 жовтня 2009 р.

Корпоративний автограф: як він є

Кілька днів тому агентство "Автограф" запустило бета-версію online проекту "Ваші гроші". Цей інтернет ресурс - приклад корпоративного автографа для комунікаційного агентства. "Ваші гроші" не лише формує індивідуальний образ компанії, а й є інструментом потенційно вигідним для її фінансового здоров'я за рахунок рекламодавців. Крім того, online мідіа-проект - легітивна перепустка для агентства у світ засобів масової інформації.

Отож, такий корпоративний автограф відкриває нові можливості у:
PR, адже формує неповторний імідж
медіа - формує громадську думку
фінансовій вигоді - привертає рекламодавців

Цей ресурс для людей, які хочуть знати про економічну ситуацію в країні, краще розбиратися в питаннях інвестування, уміти правильно та ефективно оперувати своїми грошима. По суті, це - освітній портал. Багато українців не здогадуються, що крім збереження грошей у себе вдома чи вкладення їх у банки під проценти, є ще багато інших способів примноження капіталу. На цьому порталі зібрані найкращі матеріали про гроші і відсортовані за трьома напрямками: заробити, зберегти та інвестувати.

Наш стартап було запущено з мінімальними вкладеннями, тому спочатку хочеться підготувати так звану «базу знань» із інформації, яка є зараз у відкритому доступі, а потім вже напрацьовувати стосунки із професійними журналістами.

Це бета-версія, і ми продовжуємо удосконалювати ресурс. Буду вдячна за відгуки щодо контенту та зручності навігації.

Немає коментарів:

Дописати коментар